Afbeelding
Foto: Bob Awick

HCAW opent jacht op bovenste twee plaatsen

Sport

BUSSUM - Met pas twee play-offtegenstanders achter de rug staat HCAW nu al een reeks sleutelduels te wachten. De Bussumse honkbalhoofdklasser moet morgen en komend weekend vol aan de bak om te proberen het gat met de top-2 kleiner te maken. 

HCAW speelde de afgelopen weken tegen Curaçao Neptunus en L&D Amsterdam Pirates, verreweg de sterkste tegenstanders van het klassement. HCAW won slechts één duel en heeft daarom al een achterstand van acht punten opgebouwd. Morgenavond en komend weekend spelen de Bussumers tegen Hoofddorp Pioniers, dat meer verslaanbaar geacht mag worden. HCAW moet punten pakken om nou kans te houden op de bovenste twee plaatsen. Verspelen de Bussumers punten, dan wordt het halen van de top-2 nagenoeg onhaalbaar. 

HCAW kan dus een dubbelslag slaan. Doordat Curaçao Neptunus en L&D Amsterdam Pirates tegen elkaar spelen, en dus hoe dan ook punten verspelen, zou je kunnen stellen dat elk punt dat HCAW pakt de komende dagen dubbel telt. 

HCAW speelt morgen en zaterdag op het veld van de Hoofddorpers, zondag komt Hoofddorp Pioniers naar Bussum. Het duel van morgen start om half acht, het duel van zaterdag om twee uur en het duel van zondag om half drie. 

Uit de krant