Een onderonsje tussen Jochem Twisker en SDO-coach Ivar van Dinteren. Rechts keeper Jeroen Verhoeven. Foto: Johan van der Geest

Krappe nederlaag voor SDO na eerste test

BUSSUM - Een krappe nederlaag voor SDO afgelopen weekend na het oefenduel tegen het twee klassen hoger spelende De Dijk. De Bussumse hoofdklasser stapte tegen de tweededivisionist met 1-2 van het veld.

SDO kwam voor rust met twee tegentreffers op achterstand te staan, maar rechtte na rust de rug en scoorde nog een tegentreffer.

Het duel was een beetje een Bussums onderonsje: aan de kant van de Amsterdamse tegenstander staat Bussumer en ras-SDO'er Jochem Twisker aan het roer, geboren Bussumer Jeroen Verhoeven staat er op doel.