Afbeelding
Foto: Bob Awick

Paviljoen Heidezicht wordt overgenomen door uitbaters Brambergen

Bedrijven

BUSSUM De uitbaters van horecagelegenheid Brambergen op landgoed Boekesteyn van Natuurmonumenten in 's Graveland worden de nieuwe eigenaar van Paviljoen Heidezicht aan de Randweg. Het plan van het groepje wordt verkozen boven meerdere andere plannen voor de speeltuin annex restaurant.

Vele ondernemers stonden te springen om in Heidezicht een mooi concept neer te zetten. De gemeente heeft het paviljoen uiteindelijk verkocht voor 350.000 euro. "Deze uitbater deed niet het hoogste bod, maar scoorde wel het beste op kwaliteit. Het bedrijf heeft veel oog voor duurzaamheid en het belang van fairtrade. Ook is er plek en tijd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het bedrijf heeft daar ervaring mee opgebouwd", zo laat de gemeente weten.

Niet tot 's avonds laat open
De uitbater ziet de buurt als de 'eerste gasten' en gaat straks goed overleggen over wat er allemaal gaat gebeuren aan de Randweg. Zo heeft de nieuwe uitbater geen plannen om tot 's avonds laat open te gaan. Een voorbeeld: Brambergen gaat tot acht uur 's avonds open. Daar wordt voor Paviljoen Heidezicht ook aan gedacht. 

Paviljoen Heidezicht hoopt vanaf oktober open te kunnen. Tot het zover komt, komt er vanaf later deze maand een foodtruck om toch hapjes en drankjes te serveren aan speeltuinbezoekers. 

Uit de krant