De acteurs zijn druk aan het repeteren.
De acteurs zijn druk aan het repeteren. Foto: Maarten Feenstra.

ToVeNaar speelt morgen voor de eerste keer in haar bestaan in Spant!

Algemeen

NAARDEN / BUSSUM - ToVeNaar speelt zaterdag voor het eerst in Spant! Bussum "Een droom die uitkomt. We hadden nooit gedacht in zo'n mooie zaal te spelen." Speciaal hiervoor hebben ze het toneelstuk 'De Reiziger' voorbereid. Het is een komisch drama geworden en gaat over zes mensen met verschillende karakters die elkaar ontmoeten in een bed and breakfast in het zuiden van het land.

Het toneelstuk wordt gespeeld door acteurs van toneelvereniging De ToVeNaar en is geschreven en geregisseerd door Tanja van Laar. "Tanja heeft de lijnen bedacht en samen met de spelers zijn er levendige en interessante karakters uitgekomen", aldus actrice Lisa Kleiberg.

"In het stuk stond nog niets vast en tijdens de repetitie konden wij onze eigen types creëren. Ook speelden we soms improvisatiescènes en die nam Tanja dan weer mee in haar verhaal. Voor Tanja was het de eerste keer dat ze een stuk voor onze toneelvereniging heeft geschreven, samen met de regie. Wij hebben allemaal heel veel zin om het stuk te spelen." De andere acteurs in het toneelstuk zijn Annelies Visser, Maarten Feenstra, Roelof Stijne, Cindy Hulsebos en Melissa Boer, die haar eerste voorstelling speelt.

Toneelvereniging De ToVeNaar speelt zaterdag 17 juni om 20.30 uur in de kleine zaal in Spant! Kaartjes kosten 12,50 euro en zijn te bestellen via www.tovenaarnaarden.nl

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant