Afbeelding
Foto: Bob Awick

Erop of eronder voor hockeysters Gooische

Sport

BUSSUM - Het wordt het weekend van de waarheid voor de hockeysters van Gooische: lukt het de Bussumse ploeg om na jaren proberen te promoveren naar de overgangsklasse? 

De hockeysters staat hoe dan ook een zware klus te wachten. Na de nederlaag van afgelopen weekend, toen het 2-3 werd tegen Ring Pass Delft, moet er vandaag gewonnen worden om kans te houden. Als Gooische tegenstander Ring Pass Delft verslaat, dan volgt zondag een derde duel. De winnaar van dat duel promoveert naar de overgangsklasse. 

Afgelopen weekend keek Gooische al snel tegen een forse achterstand aan en leek het kansloos tegen de Delftse tegenstander. Met oogstrelende aanvallen, veel vechtlust en bovenal twee doelpunten kwam de ploeg knap echter terug. Het was echter onvoldoende om nog een resultaat te boeken, maar het spel gaf wel veel hoop voor komend weekend.

Gooische vertrekt vandaag naar Delft voor het tweede duel. Er wordt 'afgetrapt' om half één. Het eventuele derde duel wordt morgen eveneens op half één gespeeld, maar dan op de velden van de Bussumse hockeyclub aan de Meerweg. 

Uit de krant