Afbeelding

Week vol werkzaamheden aan asfalt Spiegel

Buurt / wijk

BUSSUM - Er wordt de komende week heel wat gewerkt aan de straten van het Spiegel. Er wordt gewerkt aan het asfalt van meerdere straten. 

Er wordt de komende dagen eerst gewerkt aan de Zwarteweg. Er wordt vandaag (vrijdag) en maandag de hele dag gewerkt aan de Zwarteweg, aangrenzend aan de Slochterenlaan en de Thorbeckelaan en een paar andere plekjes aan de straat. De weg wordt daarvoor steeds deels afgesloten, verkeer wordt over andere routes gestuurd. 

Vanaf maandag wordt er ook twee dagen gewerkt aan het asfalt van de Heidelaan, Ruthardtlaan en de Plaggenweg. Naast het asfalt wordt er ook onderhoud gepleegd aan putranden van de weg. De wegen worden overdag afgesloten voor verkeer. 

Koningslaan deels afgesloten
Er wordt vervolgens ook gewerkt aan de Koningslaan. Daar wordt gewerkt aan de wegvakken tussen de Gudelalaan en de Meerweg, de Meerweg en de Koningin Emmalaan, de Koningin Emmalaan en de Boslaan en de Koedijklaan en de Gooilandseweg. Er wordt dinsdag en woensdag overdag gewerkt. De weg wordt deel voor deel afgesloten, de kruispunten blijven open voor verkeer. 

Werk aan Nieuwe Hilversumseweg, Iepenlaan en Beerensteinerlaan
Tot slot wordt er woensdag en donderdag gewerkt aan enkele wegvakken van de Nieuwe Hilversumseweg, de Iepenlaan en de Beerensteinerlaan. Aan de Iepenlaan tussen de Dwarslaan en de Nieuwe Hilversumseweg wordt per weghelft gewerkt, waardoor er wel verkeer over de weg kan. Het wegvak Beerensteinerlaan tussen de Nieuwe 's Gravelandseweg en de Parklaan is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor doorgaand verkeer.

Uit de krant