Afbeelding
Archieffoto: Constantijn de Beaufort

Hockeysters Gooische op jacht naar overgangsklasse

Sport

BUSSUM - Het wordt vandaag en volgend weekend erop of eronder voor de hockeysters van Gooische. Lukt het de Bussumers om na jaren proberen te promoveren naar de overgangsklasse?

De hockeysters doen de afgelopen jaren steevast mee aan de play-offs om te promoveren naar de overgangsklasse, maar elk jaar komt de ploeg net tekort. De Bussumse hockeyvrouwen hoeven nu nog maar één tegenstander te verslaan om te promoveren, maar het zal allesbehalve een probleemloze klus worden voor de ploeg.

Gooische treft sterke tegenstander
De hockeysters van Gooische spelen om te promoveren tegen Ring Pass Delft, dat nu nog overgangsklasse speelt en daardoor sterker geacht mag worden. De Bussumers spelen vandaag eerst op het sportpark aan de Meerweg, een week later vertrekt de ploeg naar Delft voor het tweede duel. Als het moet volgt volgende week zondag dan nog een allesbeslissende derde wedstrijd.

Gooische hoopt vanzelfsprekend op steun van veel toeschouwers langs het veld. Het duel van zaterdag start om half één, volgende week wordt er net zo laat gespeeld.

Uit de krant