Weer een zege voor hockeysters Gooische

BUSSUM - De hockeysters van Gooische denderen maar door aan kop van het klassement. Afgelopen weekend werd er weer gewonnen: de Bussumse koploper was met 0-3 te sterk voor Beuningen.

De hockeysters moesten hard knokken voor de punten. Het zware en trage veld zorgde er mede voor dat de ploeg af en toe wat foutjes maakte. Veel kansen en een ander corners leverden geen doelpunten op. Vlak voor rust kwam Gooische alsnog op een voorsprong. Na rust speelden de Bussumers een stuk beter, maar ook nu duurde het lang voordat er gescoord werd. De slotfase leverde alsnog twee doelpunten op voor de Bussumers.

Hockeyers verspelen punten tegen nummer laatst
Een domper voor de hockeyers van Gooische: de Bussumse hockeyers verspeelden afgelopen weekend dure punten tegen nummer laatst Zwolle: 1-1.

De Bussumers kenden problemen met Zwolle en dat werd alleen maar meer toen de nummer laatst verrassend op voorsprong kwam te staan. Gooische moest alles zetten om terug te kunnen komen, maar het ontbrak aan slagkracht. Met een benutte strafcorner kwam Gooische terug. Daarna kreeg de ploeg meer kansen, maar doelpunten bleven achterwege.