Afbeelding
Foto: Johan van der Geest

SDO heeft geen problemen met nummer laatst

Sport

BUSSUM - Een probleemloze en afgetekende zege afgelopen weekend voor de voetballers van SDO. De Bussumse hoofdklasser deed goede zaken door nummer laatste Dieze West aan de kant te zetten: 4-0.

De futloze nummer laatst bood amper tegenstand aan SDO. Het duel was amper begonnen of SDO stond al op een voorsprong door een treffer van Maikel van Latum, op aangeven van Mike van 't Land. Er volgden al snel meer kansen, maar het duurde lang voordat SDO de voorsprong kon verdubbelen. Dat gebeurde pas vlak voor rust toen Roy van Essen een doorgekopte bal van Zeno Peereboom tegen de touwen schoot. 

Na rust nog twee goals
Na rust voerde SDO de druk nog eens extra op. Dat had succes. Een knappe steekpass van Rick van der Velden bracht Maikel van Latum voor de goal: de Bussumer schoot voor de tweede keer raak. Het duel was daarmee gespeeld. Vlak voor het slot maakte Kick van Aelst de laatste treffer na een goede aanval langs Roy van Essen en Rick van der Velden. 

Het gewonnen duel van afgelopen weekend was voor SDO een goede generale voor het duel aankomende donderdag tegen RKHVV. Met een goed resultaat houdt SDO haar kansen op deelname aan de play-offs open. 

Uit de krant