SDO laat te veel kansen onbenut tegen MSC

BUSSUM - Doordat teveel kansen onbenut bleven heeft SDO afgelopen weekend slechts een punt over gehouden aan het treffen met het lager geklasseerde MSC: 1-1.

SDO speelde wel sterk, maar het ontbrak aan daadkracht. Voor rust was SDO wel goed. Al snel konden de Bussumers op voorsprong komen door een rake vrije trap van de sterk spelende Mike van 't Land. Na de treffer kwamen al snel meer kansen, maar kwam SDO tekort om ook echt doelpunten te maken. SDO zakte halverwege de eerste helft vervolgens terug en werd een stuk onscherper. MSC greep dat aan om eens naar voren te trekken en na een half uur spelen kon de ploeg een tegentreffer produceren.

SDO probeerde de draad na rust op te pakken en kreeg al snel veel kansen, maar ook nu bleven de kansen onbenut. Daardoor moest de ploeg, hoewel er kansen waren op meer, genoegen nemen met een punt.

SDO staat na afgelopen weekend nog steeds op een negende plaats.