Afbeelding

Klanten kunnen nu ook dineren bij Délifrance

Bedrijven

BUSSUM - "Ik miste het koken", steekt de 31-jarige Armen Manutsharjan direct van wal. De franchisenemer van Délifrance Bussum is sinds eind januari ook vier avonden per week geopend en dan staat hij zelf in de keuken.

Het is niet zo raar dat hij het koken miste. De ondernemer is opgeleid tot kok en werkte eerder als (chef-)kok bij verschillende restaurants. Op de wisselende menukaart van Délifrance staan standaard negen hoofdgerechten. Vier keer vlees, vier keer vis en een vegetarisch gerecht. De keuken is uiteraard Frans. Armen probeert ook met de seizoenen te koken, maar laat in zijn keuze ook zeker meewegen wat er bij zijn gasten in de smaak valt.

Verse ingrediënten
Tot nu toe is hij tevreden over het aantal mensen dat voor een diner is aangeschoven. En zijn gasten kunnen rekenen op verse ingrediënten. Armen: "Ik kook klassiek en maak alle sauzen zelf." Enthousiast vertelt hij over hoe hij zijn verschillende sauzen maakt. Met ingrediënten die zeker niet iedereen in huis heeft. Lekker gaan proeven dus. Dat kan van woensdag tot en met zaterdagavond.

Tot slot vertelt de trotse ondernemer nog dat hij in 2,5 jaar dat hij franchisenemer is al vier keer bezoek heeft gehad van de Voedsel- en Warenautoriteit. Telkens slaagt hij met vlag en wimpel. Sinds kort prijkt er zelfs een sticker van deze club op het etablissement.

Uit de krant