Afbeelding

Pearle Bussum bestaat 30 jaar

Bedrijven

Bussum – Een gezellig feest mét pianist in de winkel afgelopen zaterdag bij Pearle Opticiens in Bussum. De gelegenheid was het 30-jarig bestaan van de zaak.

Franchisenemers Alexander en Christine Gerla runnen de winkel nu al een flink aantal jaar en vonden het heel bijzonder dat ze dit feestje samen met klanten en personeel mochten vieren. Christine: "Het is leuk om dit zo te vieren en ook leuk om te zien dat er klanten zijn die al heel lang bij ons komen. Het geeft je tevens de gelegenheid om op een andere manier met je klant in contact te zijn." En dat werd zichtbaar gewaardeerd, want er was veel belangstelling voor het feestje.

Passie
"Het is echt een gedeelde passie van ons team om klanten zo goed mogelijk te adviseren. Het is een drukbezochte winkel, maar we nemen altijd de tijd voor onze klanten, voor service en om zaken goed uit te leggen." Het team is daarom onlangs uitgebreid met twee opticiens en een contactlensspecialist. "We hebben nog meer kennis in huis gehaald. En echt iedereen is welkom bij ons, ook wanneer de bril of de contactlenzen niet bij Pearle zijn gekocht", voegt Christine daar nog aan toe.

Uit de krant