Afbeelding

Kopers en bouwer MOB-complex moeten hek zelf regelen

Buurt / wijk

BUSSUM - De aanstaande bewoners van een bungalow op het MOB-complex moeten zelf met de bouwer regelen dat een groot hek langs hun perceel naar achter wordt geplaatst. Dat stelt de gemeente na vragen van Hart voor BNM. 

De kopers trokken afgelopen maand aan de bel over het bewuste hek, dat volgens hen veel te kort op hun perceel staat. Het gaat om een hekwerk dat het stuk MOB-complex afschermt van de openbare weg. Het bewuste hek staat er al jaren, maar nu er gebouwd wordt en er straks mensen op het MOB-complex gaan wonen moet het hek naar achter verplaatst worden. Het hek staat nu op zeven meter van de perceelgrens van de kopers, maar het moet volgens afspraken nog acht meter naar achteren. 

Er werden eerder al afspraken gemaakt over het verplaatsen van dat hek, maar tot nu toe staat het er nog steeds. De kopers moeten nu zelf met de bouwer gaan regelen dat het wel verplaatst wordt. Er wordt momenteel nog over gesproken. De gemeente laat weten dat het, net als de bewoners, hoopt dat het probleem snel wordt opgelost. Als er een akkoord komt, geeft de gemeente aan zonder problemen mee te werken met het verlenen van de benodigde vergunningen. 

Uit de krant