Archieffoto: Bob Awick.
Archieffoto: Bob Awick.

Geen problemen voor BFC

Sport

BUSSUM - Wederom geen problemen voor BFC: de Bussumers denderen maar door en versloegen afgelopen weekend ook buurman BVV'31. BFC was met 4-0 een maatje te groot. 

BFC was meteen na de aftrap op zoek naar de aanval en kreeg al snel een paar goede kansen om de score te openen. De tegenstander had het geluk dat het BFC-topscorer Tjerk Posthuma nog aan scherpte ontbrak. De aanvaller kreeg enkele levensgrote kansen om de score te openen, maar faalde. Pas na een half uur was het wel raak voor Posthuma: na een vrije trap van aanvoerder Dico Knevel rondde de BFC-speler knap af. 

Na de treffer begon BFC meer fouten te maken. Na de rust pakte BFC de draad wel weer op en werd de tegenstander meteen onder druk gezet. Al vroeg kon Jostein Ohm namens BFC de voorsprong verdubbelen. Even later stelde Dico Knevel met een treffer de punten zeker. BFC had daarna geen moment meer te vrezen voor de BVV'ers. BFC sloot het duel af met een treffer van Jostein Ohm. De jonge BFC'er bekroonde een goede aanval van Tim Heijmen en Tjerk Posthuma met een treffer. 

BFC staat nog steeds tweede. Komend weekend speelt de ploeg het laatste duel van het jaar, tegen Roda '23. 

Uit de krant