Schaatsbaan, kerstzang, extra koopavonden en veel meer
Schaatsbaan, kerstzang, extra koopavonden en veel meer
advertentie

Feestshoppen in het centrum van Almere

Algemeen

De winkels in Almere Centrum staan de hele maand december in het teken van 'Feestshoppen'. Naast prachtige feestverlichting en speciale aanbiedingen start de feestmaand op zaterdag 3 december met de schaatsbaan op het Forum en wordt op spectaculaire wijze de feestverlichting ontstoken. Er zijn extra koopavonden op 22 en 23 december met dansoptredens en straattheater in kerststijl en kerstvoorstellingen. In de Foodpassage zijn iedere zaterdagmiddag in december Kids Workshops.

Spectaculaire onthulling feestverlichting en gratis schaatsen
Op zaterdagmiddag 3 december om 17.00 uur wordt op het Forum de feestverlichting met een spectaculaire openingsshow onthuld. Dit gebeurt met kettingzagen, ijsmuren, feestelijke zang en een megagroot verlicht rendier. Een spektakel dat je niet mag missen!

Ook opent die dag de schaatsbaan op het Forum. Iedereen kan tijdens winkelopeningstijden gratis schaatsen. Verder is er iedere donderdagavond 'Disco on Ice' van 19.00 tot 21.00 uur, iedere zaterdag een ijshockey clinic van 11.00 tot 12.00 uur en kinderdisco van 16.00 tot 17.00 uur. Voor wie wil leren schaatsen is er op 3, 27, 28 en 30 december tussen 11.00 en 13.15 uur schaatsles. Schaatsen zijn voor een klein bedrag te huur.

Winter Wonderland Fotoshoot
Picture People verzorgt tot en met 24 december in hun pop-up kerststudio op Forum 3 een Winter Wonderland Fotoshoot. Vanaf € 5,- kun je met familie, vrienden of collega's in een speciale kerstsetting op de foto in de Pop-up store.

Uit de krant