Archieffoto: Johan van der Geest.

SDO verlaat beker na nederlaag tegen JOS/Watergraafsmeer

BUSSUM - Er werd volop gestreden en er waren genoeg kansen, maar er komt geen volgende bekerronde voor de voetballers van SDO. De Bussumers verloren zondag hun derde ronde-duel tegen het Amsterdamse JOS/Watergraafsmeer: 3-2.

SDO en JOS/Watergraafsmeer trokken vanaf de aftrap ten aanval en dat maakte het duel, ondanks het slechte weer, aangenaam. De twee teams waren erg aan elkaar gewaagd, maar voor rust was JOS/Watergraafsmeer net even wat feller. Halverwege de eerste helft kwam de ploeg op voorsprong en nog voor rust had de ploeg kansen om de voorsprong verder te verhogen. Pas na de 2-0, vlak na rust, kwam SDO een stuk beter voor de dag. Er werd beter gevoetbald en met twee goede goals van de jonge Kick van Aelst kon SDO het duel weer spannend maken.

SDO probeerde het laatste half uur alles te geven om nog op 3-3 te kunnen komen, zelfs doelman Dion Thomas stormde nog mee naar voren, maar zonder succes.