Afbeelding

Fender bij Gooise-Gitaren.nl

Bedrijven

BUSSUM - Een hele wand vol Fender USA en Mexico gitaren is de nieuwste aanwinst van Jasper Schoon van Gooise-Gitaren.nl. Liefhebbers zullen hier gitaren aantreffen die nergens anders in de regio worden verkocht.

Fender is hét gitaarmerk en heeft een hele mooie sound. Fender Accoustics en Squier (voor de beginners) verkocht Jasper al, maar nu is hij dus ook dealer geworden van deze topgitaar. "Fender is heel geschikt voor jazz/blues, maar door de effectpedalen is het geluid om te vormen tot wat je maar wilt. Eric Clapton, de gitarist van Triggerfinger: ze kiezen niet voor niets voor Fender. Het is het meest bespeelde merk ter wereld. Een Fender is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en het speelt fijner en klinkt beter dan vele andere gitaren."

De kleine verbouwing om het merk goed te presenteren is erg naar tevredenheid. "Nu worden de Fender-gitaren mooi gepresenteerd. Ik ben drie jaar hier bezig en groei mee met mijn doelgroep. Veel van mijn klanten zijn toe aan de volgende stap. Uiteraard heb ik ook beginnersgitaren, kindergitaren, versterkers, noem maar op. En Pim Dollé, mijn technische man, kan menig gitaar hier aan de Stationsweg 40 een tweede leven geven."

Uit de krant