Afbeelding

Soep voor vrijwilligers Voedselbank

Algemeen

BUSSUM - Een rondje soep voor de vrijwilligers van de Voedselbank, een nieuwe voorzitter, samenwerking met Trev's Soep en het tienjarig bestaan. De Voedselbank en haar vrijwilligers hadden afgelopen vrijdag veel te vieren. Ze kwamen bijeen in de Sloep voor de jaarlijkse vrijwilligersavond.

Wethouder Gerben Struik kwam langs en hielp mee om de soep uit te delen. De voedselbank hoopt dat er nog veel soepjes zullen volgen, maar dan voor hun tachtig klanten. Er is hiervoor een samenwerking opgezet met de Bussumse ondernemers Trevor en Eva Klawer van Trev's Soep.

Speciaal voor haar klanten heeft de Voedselbank met Trev's Soep een spaaractie opgezet. "Onze gasten kunnen sparen voor een gratis soepje en als ze hun kaart vol hebben krijgen ze een gratis soepje voor zichzelf en de Voedselbank", aldus de ondernemer. Volgens hem wordt er enthousiast gereageerd en ook al volop gespaard. Waarom ze deze actie hebben opgezet? "Sommige mensen realiseren zich niet dat er 'zelfs' in het Gooi een Voedselbank is en zo kunnen we het op een mooie manier onder de aandacht brengen.

Uit de krant