BFC dendert maar door

BUSSUM - Weer een zege voor de voetballers van BFC. De Bussumers denderen maar door: afgelopen weekend werd Sporting Martinus met 6-1 aan de kant gezet.

Voor rust was het duel nog spannend. De twee ploegen zochten meteen na de aftrap de aanval. BFC kreeg de beste kansen, maar kon geen doelpunt maken. De tegenstander deed dat wel: een foutje van de BFC-spelers werd goed afgestraft.

BFC kwam meteen daarna terug. Een voorzet op maat van Jostein Ohm werd door Tjerk Posthuma knap tegen de touwen gekopt. Na de treffer opende BFC de jacht op meer doelpunten, deze kwamen pas na rust.

BFC heer en meester
BFC was na de thee heer en meester en kwam al snel na de aftrap op een voorsprong te staan door een treffer van Felix Brosschot. De Bussumers zetten knap door. Met doelpunten van Tjerk Posthuma (2x), Len Koeman en Felix Mispelblom werd Sporting Martinus van het veld gespeeld.

BFC staat na afgelopen weekend nog steeds tweede. Komend weekend wacht het spannende treffer met de nog ongeslagen koploper Pancratius.