Ruud Bochardt maakt zich op voor de zevende editie van de Gooise Bedrijvendag.
Ruud Bochardt maakt zich op voor de zevende editie van de Gooise Bedrijvendag.

Nieuwe formule voor Gooise Bedrijvendag

Bedrijven

BUSSUM - Lezingen, een gastoptreden en veel tijd om te netwerken: de zevende editie van de Gooise Bedrijvendag wordt volgens de organisatie een bruisend en verrassend geheel.

"We zijn nog steeds het enige regionale event voor ondernemers", steekt voorzitter Ruud Bochardt van wal. "Bij de samenstelling van het programma kijken we daarom ook goed naar waar de ondernemers uit de regio behoefte aan hebben." Bovendien is het volgens de voorzitter dé gelegenheid om eens uit je eigen comfortzone te stappen: ondernemen stopt namelijk niet bij de gemeentegrenzen.

Dit jaar dus lezingen en netwerken in plaats van stands en workshops. De aftrap van de avond wordt verzorgd door Aristakes Yessayan, muzikant en verteller. Bert Duurland van de Kredietunie Gooi & Vechtstreek vertelt meer over de leningen die zij verstrekken aan lokale MKB-ondernemers. Voordat rond 20.00 uur het netwerkgedeelte van de bedrijvendag losbarst worden de ondernemers nog snel bijgepraat over de ontwikkelingen op het gebied van digitalisering. 

Overigens is het niet de eerste keer dat het format van de Gooise Bedrijvendag wijzigt. Volgens Bochardt blijven ze experimenteren met werkvormen, ook om verrassend en vernieuwend te blijven voor de bezoekers. "Dit jaar hebben we bijvoorbeeld ook Radio 509 te gast, een zender voor en door visueel gehandicapten. Ze gaan tijdens het event live radio maken."

Spant!
De Gooise Bedrijvendag vindt plaats in Spant! op 26 oktober en start om 18.00 uur. Toegang is gratis. www.gooisebedrijvendag.nl.

Uit de krant