Afbeelding

Prominente CDA'ers komen maandag naar Gooise Meren

Politiek

BUSSUM - De algemene ledenvergadering van het CDA Gooise Meren krijgt maandag bijzonder bezoek. Er komen zowel landelijke als provinciale politici om te praten over verkiezingen, campagne en debat.

Voor de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen komt Kamerlid Michel Rog de aftrap geven. Bovendien behandelt hij in een Haags kwartiertje alles wat er speelt op het Binnenhof. Vanzelfsprekend gaat hij ook graag in gesprek met het publiek.

Vragen uit de zaal
Daarnaast veel aandacht voor de verkiezing van de nieuwe voorzitter van het CDA Noord-Holland. De twee kandidaten Gido Oude Kotte (wethouder Heerhugowaard) en Susanne de Roy van Zuidewijn (deelraadslid Amsterdam Zuid) presenteren zichzelf en debatteren over de koers van de partij. Ook hier is ruimte voor vragen uit de zaal.

Iedereen die geïnteresseerd is, is welkom vanaf 20.45 uur (inloop) in de Witte Kerk, Koningin Wilhelminalaan 15 te Naarden. Om 21.00 uur start de bijeenkomst. Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar is voor de organisatie wel praktisch en kan via: info@cdagooisemeren.nl.
 

Uit de krant