Weer zege voor BFC

BUSSUM - BFC stoomt maar door. De Bussumse voetballers wonnen afgelopen weekend zonder veel problemen van nummer laatst RAP. De Bussumse runner-up van het klassement was met 1-6 te sterk.

BFC was steeds beter, maar maakte teveel foutjes om een doelpunt te kunnen maken. RAP scoorde wel en kwam verrassend op voorsprong. BFC krabbelde daarna wat op en stelde nog voor rust orde op zaken: treffers van Tjerk Posthuma en Jelle van der Geest zorgde voor een 1-2 ruststand.

Na de rust bleef BFC fouten maken, maar was het wel beter. De Bussumers kregen veel kansen, maar het duurde even voordat dat doelpunten opleverde. BFC kon echter toch een grote marge op het scorebord zetten door doelpunten van Tjerk Posthuma, Tim Heijnen, Dico Knevel en Felix Brosschot.