Afbeelding

Vele auto-inbraken in Bussum en Naarden vallen op

Politie

BUSSUM / NAARDEN - Bij de politie zijn de afgelopen week opvallend veel diefstallen uit auto's gemeld. De politie verscherpt de aandacht.

Twee kentekenplaten werden woensdag gestolen van een Mercedes bestelbusje dat geparkeerd stond aan de Brinklaan in Bussum. Diezelfde dag werd een navigatiesysteem meegenomen uit een Suzuki aan de Keizer Ottostraat. Ook was het raak in een Hyundai aan de Irisstraat. Uit die auto werden geld, pasjes en een rijbewijs gestolen.

Van donderdag op vrijdag was het opnieuw raak aan de Irisstraat waar uit een busje het gereedschap werd gejat. Bij de Thierensstraat was een poging tot autodiefstal; een ruitje was al ingeslagen

Naarden
Een Audi 5 die aan de Van Ostadelaan in Naarden stond is daar van vrijdag op zaterdag meegenomen. En aan de IJsselmeerweg werd juist een gestolen Volkwagen Transporter teruggevonden. Het bleek een gestolen busje uit Amsterdam te zijn.

Aan de Amersfoortsestraatweg is ook een bestelauto bestolen; een Volkswagen Caddy. Aan de IJsselmeerweg werd vrijdag een radio/ cd speler meegenomen uit een Opel Corsa.

Uit de krant