Afbeelding

Bussumse slagerij Verkleij viert 100-jarig bestaan

Bedrijven

BUSSUM - Met een drukbezochte receptie in Spant! vierde slagerij Verkleij haar 100-jarig bestaan. Ruim 180 gasten stonden zondag in Spant! in de rij om de eigenaren en het personeel van het familiebedrijf te feliciteren.

"Het was echt geweldig", laat Frans Verkleij, de huidige eigenaar in een reactie weten. "We hadden ruim 200 uitnodigingen verstuurd aan klanten, leveranciers, familie en vrienden."

Naast een gezellig samenzijn was er ook een officieel momentje waarin de historie van de slagerij werd uitgelicht door de broer van Frans Verkleij. Zelf hield de kleinzoon van de oprichter een praatje over het personeel en de toekomst van het familiebedrijf. "We zijn trots op onze medewerkers en op wat we hebben bereikt", is zijn korte samenvatting.

Toekomst
De toekomst ziet hij vol vertrouwen tegemoet. "We hebben een zeer goede toekomst met onder meer eigen fabricaat worsten en maaltijden", vertelt de trotse Verkleij enthousiast. Dit jaar is het toevallig ook precies veertig jaar dat hij bij de slagerij werkt. "Een mooie aanleiding om over een tijdje ook een stap terug te doen", aldus de slager.

Uit de krant