Afbeelding

TEDx: een podium voor iedereen met inspirerende ideeën

Cultureel

GOOISE MEREN - TEDx komt in oktober naar Gooise Meren. Een projectgroep werkt achter de schermen hard om alles rond te krijgen voor het evenement, dat bekendstaat om haar inspirerende sprekers met frisse ideeën.

De allereerste TEDxGooiseMeren wordt gehouden op 29 oktober in de voormalige Studio Concordia in Bussum. De sprekers wonen allemaal in Gooise Meren. Een van hen is Azumi Uchitani uit Japan. Zij vertelt hoe ze oude Japanse wijsheden inzet in het dagelijks leven. Een andere spreker is Eric Herber, hij laat zien wat hij kan met zijn springtouw. Het ontwerpduo Reinier Bosch en Carolina Wilcke houdt een talk waarin ze vertellen hoe ze werken aan innovatieve designoplossingen.

Sprekers
De lijst met namen is nog niet compleet. Er zijn nog diverse gesprekken gaande. Bussemaker: "We staan nog open voor suggesties, met name voor dat ene pareltje, een verhaal dat we nog over het hoofd hebben gezien." De Rijk vult aan: "Om het hele evenement te kunnen organiseren wordt momenteel nog gezocht naar een paar sponsors, waaronder een businesspartner. Wie interesse heeft kan hiervoor contact opnemen via info@tedxgooisemeren.nl.

Kaartjes voor TEDx zijn overigens pas na de zomer te koop, het aantal is gelimiteerd. Hou hiervoor de site tedxgooisemeren.nl in de gaten."

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant