Voetbalsters SDO starten play-offs met te krappe zege

BUSSUM - Het wordt nog spannend of de voetbalsters van SDO klassebehoud zeker kunnen stellen. De Bussumse eersteklasser won afgelopen weekend het eerste play-offduel tegen tweedeklasser Baardwijk, maar de zege was met 'slechts' 2-0 krap.

SDO had veel verder weg kunnen lopen van de Brabanders. Zeker voor rust waren de Bussumse vrouwen heer en meester. Met goed voetbal en razendsnelle aanvallen werden er meerdere kansen gecreëerd. De Bussumers hadden een forse voorsprong kunnen pakken, maar moesten na de eerste helft doelpuntloos van het veld stappen.

Na de rust bleef het spannend, maar nu kon SDO wel weglopen. Twee treffers van Jennifer Neef zorgden ervoor dat SDO haar eerste play-offduel alsnog won. Komende zondag volgt het tweede duel.