Lintjesregen: zes Bussumers verrast met lintje
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221893&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Lintjesregen: zes Bussumers verrast met lintje

BUSSUM - Als dank voor hun jarenlange werk hebben zes Bussumers vandaag een koninklijke onderscheiding gekregen. Simone Vrins-van Geffen, Henk Bunschoten, Wilma van der Heide-van den Berg, Mary Machielsen-Schaapherder en het echtpaar Henk en Ria van Paridon-van Eijden waren totaal verrast met het ereteken. Ze kwamen vandaag, samen met veel bekenden, naar de Grote Kerk van Naarden. 

Simone Vrins-van Geffen
Simone Vrins-van Geffen doet al meer dan 30 jaar belangeloos veel voor de peuters van peuterspeelzaal De Bolderwagen. Elke ochtend staat ze voor de groep. De afgelopen jaren zag ze vele peuters volwassen worden. Het kwam zelfs al voor dat peuters van vroeger als ouders hun zoontje of dochtertje naar haar kwamen brengen. 

Henk Bunschoten
Henk Bunschoten mag al meer dan 30 jaar een van de meest trouwe leden van voetbalclub BFC worden genoemd. De afgelopen jaren deed de Bussumer veel voor de club. Als bestuurder zorgde Bunschoten er mede voor dat BFC, nadat het op het randje van de afgrond stond, er weer bovenop kwam. Naast het werk voor BFC deed Bunschoten jarenlang veel voor de Vereniging Oud Medewerkers Ballast Nedam. 

Wilma van der Heide-van den Berg
Wilma van der Heide-van den Berg doet al meer dan 20 jaar veel voor Toonkunst Bussum, waarvan het grootste deel zelfs al bestuurster van de club. Toen ze vertrok werd ze benoemd tot een van de ereleden van Toonkunst Bussum. Voor Toonkunst Bussum doet ze nu nog vooral veel voor de jeugd, zoals het regelen van de jeugdconcerten. Daarnaast zette ze het jeugdstrijkorkest op. Ook trad de Bussumse toe toe het bestuur van de Federatie van Amateur Symfonie- en Strijkorkesten, kortweg FASO. Daarvoor zette ze 5 jaar geleden de 'Strijkersdagen' voor de jeugd op. 

Mary Machielsen-Schaapherder
Mary Machielsen-Schaapherder doet al een kwart eeuw veel voor de Sportclub Gehandicapten Gooi- en Eemland. Deze club biedt mensen met een lichamelijke beperking de mogelijkheid om te zwemmen en paard te rijden. De Bussumse zet zich als vrijwilligster vooral in voor de manege. Ze helpt vele gehandicapte ruiters te rijden. 

Henk en Ria van Paridon-van Eijden
Het echtpaar Henk en Ria van Paridon-van Eijden doet al ongeveer 20 jaar veel vrijwilligerswerk. Ze bezoeken onder meer zieke mensen voor de Zonnebloem. Voor Zorggroep Randerode verzorgden ze samen de koffie en thee en later amusementsdagen, voor zorgcentrum De Speulbrink zetten ze ook vele activiteiten op poten. Naast het zorgwerk doet het echtpaar ook veel voor de Jozefkerk, waaronder het verspreiden van het parochieblad, en doen ze vrijwilligerswerk voor De Palmpit. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221893&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221894&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bussumsnieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=140" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>