Voetballers SDO geen stap verder met punt tegen concurrent

BUSSUM - Het worden een paar spannende laatste weken voor de voetballers van SDO. De Bussumers vechten nog volop voor klassebehoud. Afgelopen weekend had de Bussumse hoofdklasser tegen concurrent Nieuwerkerk een goede stap kunnen zetten, maar het werd echter slechts 2-2.

SDO kende benauwde momenten. Voor de rust mocht de tegenstander het spel maken van de Bussumers. De ploeg zorgde geen moment echt voor gevaar, maar zette SDO wel op een 0-2 achterstand. SDO kon daar amper wat tegenover zetten.

Na de rust werd SDO een stuk sterker en zette het meer druk op de achterhoede van de tegenstander. Dat leverde kansen en doelpunten op. De eerste Bussumse goal kwam van Desley Groenewegen, Rick van der Velden maakte de tweede. SDO had nog kans op een derde goal, maar kwam tekort.

SDO moet nog steeds een punt goed maken om klassebehoud zeker te stellen. Komend weekend speelt SDO tegen SV Nieuw Utrecht.