Bussumse sport van het weekend

Hockeyers plaatsje omhoog

Met een zege tegen een belangrijke concurrent hebben de hockeyers van Gooische afgelopen weekend goede zaken gedaan. De hockeyers wonnen met 5-3 van Were Di.

De Bussumers waren beter dan de tegenstander en konden zonder al te veel problemen scoren. Dat de hockeyers wonnen had de ploeg vooral te danken aan een sterk optreden van Floris Bakker. De Gooische-speler maakte alle treffers voor zijn ploeg. Met de zege op zak heeft de Bussumse ploeg klassebehoud zo goed als zeker gesteld: het team staat nu zevende. Komende week wacht koploper Almere.

Hockeysters weer derde

Na een paar teleurstellende weken hebben de hockeysters van Gooische afgelopen weekend weer eens gewonnen. De Bussumse vrouwen waren met 0-3 te sterk voor concurrent Beuningen dat tweede staat. Gooische staat na afgelopen weekend weer op een derde plaats. De achterstand op de tweede plaats, met recht op deelname aan de play-offs, bedraagt nog maar twee punten.

Korfballers komen tekort

Een forse nederlaag afgelopen weekend voor de korfballers van DOC. De Bussumers konden geen potten breken tegen het sterke Vlug en Vaardig en verloren met 15-4. Voor rust kon DOC de tegenstander nog goed tegenhouden, maar na rust bleek Vlug en Vaardig een stuk sterker. Zelf scoorde DOC amper.