Voetballers BFC zonder problemen langs rodelantaarndrager

BUSSUM - Geheel probleemloos heeft BFC afgelopen weekend een afgetekende zege geboekt tegen de nummer laatst Batavia '90. De Bussumers wonnen met 4-0, maar de zege had nog veel groter kunnen worden.

BFC was het hele duel de betere ploeg en kreeg al snel een paar grote kansen. Het eerste deel van de eerste helft kregen de Bussumers de kansen om zelfs al op 3-0 voorsprong te komen, maar de aanvallers waren onscherp. Na meer dan een half uur voetballen kwam de terechte voorsprong er alsnog: Dico Knevel krulde een vrije trap knap langs de doelman van de tegenstander.

Na rust kon BFC de kansen een stuk beter benutten. Met doelpunten van Maxim Andriessen, jeugdspeler Felix Brosschot en topscorer Tjerk Posthuma nam BFC alsnog afstand. Net als voor rust hadden de Bussumers nu wederom een stuk meer doelpunten kunnen maken.