Archieffoto
Archieffoto

Foutjes doen voetballers BFC das om

BUSSUM - Vooral door een reeks foutjes hebben de voetballers van BFC afgelopen weekend geen potten kunnen breken tegen koploper AS'80. De Bussumers hoopten een puntje te pakken, maar leden een 3-1 nederlaag.

Dat BFC geen punten kon pakken, kwam vooral doordat de achterhoede slecht stond. Al snel kon AS'80 zonder al te problemen voor gevaar zorgen en op voorsprong komen. De Bussumers leken pas halverwege de eerste helft de rug een beetje te kunnen rechten. BFC kwam meer aan aanvallen toe, AS'80 had daar geen echt antwoord op. BFC kon echter geen doelpunten maken, waardoor de achterstand bleef staan.

Na de rust moest BFC al snel weer een tegentreffer toestaan. Na de treffer werd BFC weer beter dan de koploper. Na een half uur voetballen krulde Dico Knevel een hoekschop achter de Almeerse doelman, waardoor BFC kansen had om terug te komen. De Bussumers kregen nog meerdere kansen om een punt te pakken en leken daar ook recht op te hebben. AS'80 kon echter standhouden en scoorde nog een derde keer.