Forse dreun voor Bussumse hockeyers

BUSSUM - Een forse klap voor de hockeysters van Gooische: zij verloren afgelopen weekend voor de tweede achtereenvolgende week en haken vooralsnog af aan kop. Deze keer was het GCHC dat Gooische versloeg: 3-4.

Dat de Bussumers verloren kwam vooral doordat het team met te veel angst speelde en met name voor rust geen kansen kon benutten. De tegenstander deed dat beter en stond na de eerste helft al op voorsprong. Na de rust hockeyden de Bussumers beter dan de tegenstander, maar bleef een ommekeer achterwege.

De hockeydames staan na afgelopen weekend derde. De achterstand op de koploper bedraagt nu al zes punten.

Geen zege hockeyers
De hockeyheren konden afgelopen weekend eveneens geen potten breken. De ploeg verloor onverwacht met 3-6 van het wat lager geklasseerde HBS.