Voetballers BFC knokken, maar maken paar foutjes te veel

BUSSUM - Voetballend was BFC erg sterk, maar door te veel foutjes heeft de Bussumse ploeg afgelopen weekend toch een nederlaag geleden tegen APWC. De Bussumers kwamen met 4-6 tekort.

BFC startte erg sterk. De tegenstander had geen antwoord op het compacte spel van de Bussumers en moest al snel toestaan dat BFC enkele kansen kreeg. BFC kwam voor rust eerst op voorsprong door doelpunten van Dico Knevel, Olivier Blaauw en jeugdspeler Jostein Ohm. Steeds was Tjerk Posthuma de aangever. APWC kwam door rust echter toch terug tot 3-4.

Vlak na rust was het al snel weer raak: BFC kwam terug door een goal van Maurits Knoop. Weer was Posthuma de aangever. Na de Bussumse treffer werd het duel spannender en spannender. Na twee snelle Amersfoortse treffers kwam BFC wederom op achterstand te staan. Weer waren er genoeg kansen om wat terug te doen, maar nu trof de ploeg geen doel meer en verloor.