Voetballers SDO vergeten goede zaken te doen tegen EDO

BUSSUM - De voetballers van SDO hadden afgelopen weekend een goede kans om de gevarenzone te verlaten, maar slecht spel heeft de Bussumers slechts een punt opgeleverd tegen het wat hoger geklasseerde EDO: 0-0.

SDO kende wat opstartproblemen en moest al snel twee grote kansen van EDO verwerken, maar was daarna een stuk beter. De Bussumers leken het betere van het spel te hebben en kregen de beste kansen. SDO had voor rust al op voorsprong moeten komen: Berry van 't Land stond plots alleen voor de goal, maar kreeg geen goede controle over de bal. Na rust speelde SDO met een man meer. De Bussumers trokken wederom veel ten aanval, maar konden geen goal maken.

SDO staat na afgelopen weekend nog steeds op een elfde plaats. De voorsprong op de laatste 3 ploegen bedraag wel al zes punten.

SDO-vrouwen zakken steeds verder weg

De kans wordt met de week groter dat de voetbalsters van SDO degraderen naar de tweede klasse. Afgelopen weekend verloor de kwakkelende ploeg wederom. Hoewel het spel beter was dan dat van tegenstander Hoogland, kwam SDO met 2-0 tekort.

SDO was het hele duel de beter ploeg en zette Hoogland goed onder druk. Hoogland rondde de gekregen kansen echter veel beter af en kwam voor rust al op een voorsprong te staan. Na de de rust ontbrak het SDO aan echt goede kansen om wat terug te doen. Hoogland kon nog wel een keer scoren.