Afbeelding

Bakkersechtpaar Van Groen stopt ermee

Bedrijven

BUSSUM - Ze zorgden 30 jaar lang elke dag voor vers brood en banket, maar na volgende week stoppen ze ermee: bakkersechtpaar Jan en Loes van Groen van de bakkerij aan de Spiegelstraat.

Jan en Loes besloten onlangs te stoppen met het bakkerswerk. "We hebben het jarenlang met heel veel genoegen gedaan. We dachten er al een tijd over om ermee te stoppen. We werken al langer samen met Kwakman en toen we vertelden dat we erover nadachten om de zaak te verkopen, kwam van het één het ander. We weten nu zeker dat de toekomst van onze zaak gewaarborgd wordt", vertelt Jan.

Kwakman neemt zaak over
De zaak wordt overgenomen door Bakkerij Kwakman en zal worden gerund door Joey Haage en Charlotte Kwakman. Joey en Charlotte staan te trappelen om de zaak over te nemen. "De klanten kunnen ook straks gewoon terecht voor de vertrouwde kwaliteitsproducten. Daar zullen we hard aan werken. Voor ons wordt het een heel avontuur, maar wel heel erg leuk", zegt Charlotte.

Jan en Loes zetten op zaterdag 27 februari voor het laatst hun bakkersoven aan, op woensdag 24 februari is de afscheidsreceptie.

Uit de krant