Afbeelding

Enter Verspreiding brengt de kranten bij iedereen in de bus

Algemeen

GOOISE MEREN - De verspreiding van BussumsNieuws en NaarderNieuws wordt sinds begin dit jaar uitgevoerd door een nieuwe verspreidingsorganisatie: Enter Verspreiding. Voorheen werd gebruiktgemaakt van diverse andere verspreiders.

Enter Verspreiding is een dochter van Enter Media, uitgever van beide kranten. Bezorgklachten kunnen worden doorgebeld naar 035-69 45 208. De beller komt bij een centraal aanspreekpunt waar direct wordt gezien welke krantenlopers verantwoordelijk zijn voor welke straten en huisnummers. Zo wordt het eenvoudig om eventuele bezorgproblemen daadkrachtig aan te pakken.

In Bussum en Naarden was de verspreiding overigens al goed verzorgd en de meeste lopers houden hun vertrouwde wijk. Inmiddels zijn er meer dan driehonderd bezorgers ingeschreven voor het hele verspreidingsgebied van Enter Media, dat loopt van 't Gooi via de Vechtstreek naar Diemen en IJburg. Voor ondernemingen die hun folder willen verspreiden, is het goed om te weten dat Enter Verspreiding zich ook richt op de huis-aan-huisverspreiding van folders.

Uit de krant