Afbeelding

Jubileum voor rubriek van Historische Kring Bussum

Algemeen

BUSSUM - Iedere week weer zijn het de leden van de Historische Kring Bussum die een bijdrage leveren aan deze krant. Inmiddels is het precies tien jaar geleden dat de eerste column verscheen.

Vanuit zijn woning aan het Majellapark is het Klaas Oosterom die bijna wekelijks een bijdrage levert. En als hij het zelf niet schrijft, dan zorgt hij ervoor dat iemand anders een onderwerp oppakt en uitzoekt. Lopend op de plek waar menig Bussumer is geboren, gaat Oosterom op de foto: het Majellaterrein. Historische grond, verhalen, zaken uitzoeken: hij draait er zijn hand niet voor om en weet zichzelf altijd te inspireren en te motiveren om op zoek te gaan naar een mooi verhaal.

Handje erbij
Voorlopig heeft Oosterom nog ideeën genoeg. Hij is nu 76, pas sinds vorig jaar heeft hij een brilletje om te lezen. Hij heeft er nog steeds lol in, maar een handje erbij zou fijn zijn. Wie interesse heeft mag zich altijd melden bij de Historische Kring om mee te werken aan de rubriek 'Uit de historie van Bussum en omgeving'.

Lees verder in de digitale editie

Uit de krant