Afbeelding

Autokrakers breken zeker zes auto's open

Politie

BUSSUM - Autokrakers hebben afgelopen week zeker zes auto's opengebroken. Daarmee was het een drukke week met autokraken. Dat meldt de politie. 

Een week geleden werden op woensdag zeker drie auto's opengebroken. Aan de Meentweg werd 's avonds van een Fiat een raam ingeslagen. De daders namen onder meer een laptop en een tas met kleren mee. Dezelfde dag was het eveneens raak aan de Albert Neuhuyslaan en de Brinklaan. Aan de eerstgenoemde straat werd van een Porsche de koplampen gestolen, aan de Brinklaan werd van een Volvo een raam ingeslagen waarna de daders een tas meenamen. 

Donderdag werd aan de Jacob Obrechtlaan de airbag van een Lexus gestolen. Een dag later was het nog eens twee keer raak. Aan de F.C. Dondersstraat werd een deur van een Mini geforceerd; de daders hebben het navigatiesysteem gestolen. Op de Koningin Emmalaan werd een Volvo opengebroken, waarna de daders een tas meenamen met daarin onder meer een tablet en een portemonnee. 

Politie: haal je auto leeg
De politie roept op in de auto vooral geen waardevolle spullen achter te laten. Alle autokraken worden nog onderzocht. Mensen die meer weten kunnen bellen met 0900-8844.

Uit de krant