Afbeelding

Burgemeester Van Vliet: 'Ga met heel veel liefde door'

Politiek

BUSSUM - Burgemeester Albertine van Vliet gaat met 'heel veel liefde' door als waarnemend burgemeester van Gooise Meren. Dat zei ze nadat eerder deze week bekend werd dat ze komend half jaar de ambtsketen van Gooise Meren draagt. 

Van Vliet trad afgelopen zomer aan als waarnemend burgemeester van Bussum na het veelbesproken vertrek van burgemeester Henk Heijman. Het voelde voor haar meteen goed. "Vanaf het begin heb ik me hier thuis gevoeld. Ik ervaar de samenwerking binnen Bussum, maar ook die met de fusiepartners Naarden en Muiden, als bijzonder prettig", zo laat Van Vliet weten. 

De burgemeester hoopt de gemeente Gooise Meren de komende maanden op weg te helpen. "Ik zie het als een mooie opgave, ook al zal het in het begin wel eens met vallen en opstaan zijn. Ik wil de burgemeester zijn van alle inwoners van Muiden, Naarden en Bussum. Ik hoop wel dat de nieuwe gemeenteraad snel werk maakt van het zoeken naar een nieuwe, echte burgemeester. Gooise Meren verdient gewoon een echte burgemeester."  

Uit de krant