Afbeelding

Menno en Jannie van Til-van Mourik 60 jaar getrouwd

Algemeen

BUSSUM - Feest woensdag voor het Bussumse echtpaar Menno en Jannie van Til-van Mourik. Het echtpaar was exact 60 jaar getrouwd. 

Het echtpaar leerde elkaar net wat meer dan 60 jaar geleden kennen. "We zouden samen een toneelstuk opvoeren met een paar anderen op een feest van de vakbond van de Spoorwegen. Vanwege wat gedoe werd dat stuk op het laatste moment afgeblazen, maar tussen ons was er wel een vonk overgeslagen", vertelt Jannie (84). "Anderhalf jaar later trouwden we al. Hoewel het woensdag ook wel koud was, was onze trouwdag qua weer echt een ramp met veel regen en storm. We konden nog maar net op het gemeentehuis komen, zo slecht was het. Maar we hebben desondanks wel een prachtige dag gehad en we houden nog ontzettend van elkaar. Het geheim? Je moet elkaar aanvullen. Dat doen we heel goed."

Bezoek van de locoburgemeester 
Het echtpaar kreeg woensdag een bezoekje van locoburgemeester Adriana van den Berg en enkele naaste familieleden. "We hebben een hele leuke dag gehad. Naast de bezoekjes hebben we ook veel kaarten gehad."

Uit de krant