Afbeelding

Verrassingsdiner voor Thomas Braun

Algemeen

BUSSUM - De Bussumse schrijver en fanatiek fietser Thomas Braun is onlangs verrast met een diner door het tv-programma 24Kitchen. Zijn buurvrouw Mirjam Winsser had een speciaal Deelcember Verrassingsdiner voor hem geregeld.

Het diner vond, heel toepasselijk, plaats in de werkplaats van de Bussumse fietsenmaker Henning Thomas. Daar zaten al vrienden en de buren op hem te wachten. Winsser wilde haar buurman bedanken omdat hij met zijn fietstocht in New York, de Grand Fono 2015, geld had opgehaald voor het Diabetes Fonds. "Mijn zoontje Ralph heeft diabetes en die was voor Thomas een grote inspiratiebron." Braun zelf was echt heel verrast. "Op een gewone maandagavond vroeg mijn vrouw mij mee uit eten. Nou doet ze dat normaal nooit, dus ik was al verbaasd." De cameraploeg die even later het restaurant binnenstapte had wel direct zijn aandacht.

"Ik houd wel van media-aandacht en dacht: dit is een mooie kans om mijn boek te promoten." Dat hij die aandacht ook kreeg was wel even schrikken. De uitzending is morgen (donderdag) te zien om 18.30 uur bij 24Kitchen.

Uit de krant