Benutte strafschoppen doen voetballers SDO de das om

BUSSUM - Weer een nederlaag en weer waren er kansen op een beter resultaat. SDO heeft afgelopen weekend verloren van het hoger geklasseerde Quick: 2-1.

SDO startte sterk en speelde met veel druk naar voren, maar zag dat de eerste goede kans van de tegenstander was. Toch kreeg SDO eveneens kansen: voor rust belandde een kans van Jasper Spanjerberg net naast.

SDO speelde na rust met een man meer na een rode kaart voor de tegenstander. Na een uur voetballen, en na een paar goede kansen voor de tegenstander, kon SDO op voorsprong komen. Na een goede voorzet van Elroy Pappot kon Gerrit Snijders knap afronden. De voorsprong bleef echter maar even staan: de tegenstander van SDO kon met een benutte strafschop terugkomen. Nog een benutte penalty zorgde ervoor dat SDO alsnog verloor.