Bussumse sport van het weekend

Laren te sterk voor Bussumse hockeyers

Het duel was dan wel lang erg spannend, maar toch hebben de hockeyers van Gooische afgelopen weekend geen punten kunnen pakken tegen streekgenoot Laren: de Bussumers verloren met 4-2.

De Bussumse hockeyers leken vlak na de start even wakker te moeten worden en stonden al snel op een 2-0 achterstand. De ploeg rechtte daarna echter knap de rug en kwam nog voor rust terug tot 2-2 door doelpunten van Junior Schilte en Tijmen Klemann. Na de rust bleek Gooische eerst een stap sterker dan Laren. Er waren kansen over en weer, maar de Bussumers maakten het meest aanspraak op een voorsprong. Laren had echter meer geluk. Zeker toen de Bussumers twee gele kaarten kregen, was het duel wel gestreden.

Geen problemen hockeysters

Zonder al te veel problemen hebben de hockeysters van Gooische afgelopen weekend gewonnen van Groninger Studs: 1-4. De Bussumse hockeysters kwamen nog op achterstand te staan, maar waren daarna stukken beter dan de tegenstander en namen snel afstand.

Eerste zege korfballers DOC

De korfballers van DOC hebben hun eerste zege te pakken. De Bussumse ploeg won afgelopen weekend met 14-6 van Sporting Andijk. DOC startte fel en scherp en stond al snel op een voorsprong. Na de eerste helft stond het 8-3. Na de rust zakte DOC wat terug, maar bleef de voorsprong staan. Het ontbrak de tegenstander aan kracht om echt wat terug te kunnen doen.