Weer nederlaag voor SDO

BUSSUM - Weer geen punten voor SDO afgelopen weekend. De Bussumers konden, mede door het slechte weer, vooral na rust geen potten breken tegen het hoger geklasseerde ADO'20: 1-2.

Voor rust was het voetballend geen moment echt hoogstaand te noemen. SDO en ADO'20 konden amper kansen creëren en werden geplaagd door de harde wind. SDO kon toch op voorsprong komen: na wat gerommel door de ADO'20-achterhoede kon de van een blessure teruggekeerde Veirano Slager de bal achter de keeper van de tegenstander werken. Even later leek het zelfs nog 2-0 te worden voor SDO. Een verre trap van de Bussumse doelman Dion Thomas werd gegrepen door de storm en kon nog net worden gered door de keeper aan de andere kant van het veld.

Na de rust was het ADO'20 dat meer kansen kreeg. Net als voor rust werden veel ballen gegrepen door de wind, maar nu had ADO'20 daar voordeel van. Vooral met hoekschoppen konden de Heemskerkers voor gevaar zorgen. Een van deze hoekschoppen leverde de ploeg een doelpunt op. Al vlak na rust kon Ted Amson de bal achter SDO-doelman Thomas koppen. Na de Heemskerkse tegentreffer bleef het duel erg spannend, met kansen over en weer. SDO kreeg nog een paar goede kansen om weer op voorsprong te komen, maar trok op het laatste moment toch aan het kortste eind: vlak voor de slotfase bezorgde Rick Neele ADO'20 met een knappe goal alsnog de zege waardoor SDO dus verloor.

Forse nederlaag voetbalsters
De voetbalsters van SDO hebben afgelopen weekend een forse nederlaag geleden tegen koploper Kolping Boys. De best presterende ploeg van het klassement kende geen genade en versloeg SDO met 6-0. De voetbalsters van SDO staan na afgelopen weekend op een voorlaatste plaats. Voor rust waren de twee teams nog wel aan elkaar gewaagd. SDO kreeg echter geen goede kansen, de tegenstander kon wel op voorsprong komen. Na de rust werd de druk te groot voor SDO en nam de koploper snel afstand. SDO kreeg geen kansen meer.