Afbeelding

Maribelle Mode bestaat 10 jaar

Bedrijven

BUSSUM - Marian de Bruijn en haar dochter Isabella de Bruijn werken al heel lang samen in de mode. Jarenlang verzorgden ze door heel Nederland modeshows totdat ze tien jaar geleden de deuren van Maribelle Mode aan de Poststraat 4a openden.

Een hele fijne locatie volgens Isabella, die de modevakschool in Amsterdam volgde. "Er is voor de deur parkeerruimte en er zijn altijd veel mensen die langslopen op weg naar de verderop gelegen supermarkt. Daarbij hebben we veel trouwe en vaste klanten die zowel voor de exclusieve merken als de persoonlijke en ongedwongen sfeer komen", vertelt Isabella vlot. Van een aantal modemerken krijgen ze naast een zomer- en wintercollectie ook nog maandelijks of zelfs wekelijks nieuwe items binnen. "We hebben ook een aantal collecties uit Parijs en onze klanten komen daar dan extra voor langs." Ook de stijlvolle merken Donna Dura en Helena Hart, met mooie blazers, en Studio Anneloes zijn erg geliefd bij de klanten. Wie van wat sportiever houdt kiest voor Soccx en de merken Monari en Malvin zijn weer bekend om hun in het oog springende details.

Zelf is Isabella ook erg enthousiast over het broekenmerk Angels, dat volgens haar gemaakt is voor iedere vrouw. "Het tienjarig bestaan vieren we met een leuke korting, koffie en wat lekkers", aldus Isabella.

Uit de krant