Afbeelding

Straks ook parkeervergunning voor Spiegel Zuid

Algemeen

BUSSUM - Bewoners van Spiegel Zuid moeten straks een vergunning hebben om te kunnen parkeren aan hun straat. Dat maakt de gemeente bekend. De maatregelen moeten volgend jaar maart worden doorgevoerd. 

De gemeente neemt de maatregelen om enkele parkeerproblemen op te lossen. De buurt heeft nog nog last van een hoge parkeerdruk en dat zorgt voor veel klachten. Het gebeurt nog vaak dat bezoekers van het centrum of het Gewestkantoor naar Spiegel Zuid komen, omdat daar nog gratis geparkeerd kan worden.

Problemen worden groter
De gemeente verwacht vanwege de bouwprojecten rond het Gewestkantoor en Bensdorp dat de problemen de komende jaren alleen maar groter worden. Door de parkeervergunningen door te voeren verwacht de gemeente de problemen op te lossen en de klachten van bewoners weg te nemen. 

Avond voor bewoners
De gemeente houdt volgende week maandag een avond voor buurtbewoners waar gesproken wordt over de plannen en waar vragen gesteld kunnen worden. De avond vindt plaats in de aula van het Willem de Zwijger College en start om half acht. 

Uit de krant