Afbeelding

Sportclubs erg verheugd over goedkeuren verbouwplannen

Algemeen

BUSSUM - Voetbalclub SDO en hockeyclub Gooische reageren verheugd op het goedkeuren van hun verbouwplannen door de gemeenteraad. De clubs hopen nu snel verder aan de slag te kunnen gaan met de plannen. 

Voetbalclub SDO gaat een van de laatste voetbalvelden van gras op het sportcomplex vervangen voor kunstgras en lampen langs dat veld plaatsen. "We kunnen straks weer jaren voort. We verwachten het veld snel aan gaan leggen. We hopen volgende maand al te starten", zegt SDO-bestuurder Johan van der Geest. "Alle raadsleden bleken achter ons plan te staan. Dat zegt wel wat."

De hockeyclub gaat het hele complex verbouwen. Het gaat om de bouw van een duurzamer clubgebouw tot het vervangen van oude velden en het plaatsen van ledlampen. Met de verbouwplannen moet ook overlast voor de buurt worden weggenomen.
"De steun van de raadsleden stemt ons erg tevreden. We hopen snel aan de slag te kunnen gaan. Het hangt nog van veel af, maar we hopen op volgende zomer", zegt Michiel van 't Hek van Gooische.

Raad geeft volgende week klap op plannen
De gemeenteraad bleek een week geleden geheel achter de plannen van de twee sportclubs te staan. Er moet nog een klap worden gegeven op de plannen. Dat gebeurt volgende week. 

Uit de krant