SDO kan geen punten pakken

BUSSUM - Een zure nederlaag na een mat duel afgelopen weekend voor SDO. De Bussumse hoofdklasser leek tegen het hoger geklasseerde DHC af te stevenen op een punt, maar verloor toch: 1-0.

DHC probeerde vlak na de aftrap al meteen druk te zetten, maar doordat de achterhoede van SDO goed stond te spelen konden de Rotterdammers amper voor gevaar zorgen. SDO kon wel een paar keer voor het doel van de tegenstander komen, maar zag geen kans om te scoren. De beste kans voor rust was voor Elroy Pappot. De Bussumer zag de DHC-doelman knap redden.

Na de rust was het spelbeeld hetzelfde, al kwam SDO wat meer aan de bal. Er waren wat kansjes over en weer, maar echt grote kansen bleven achterwege. DHC had echter aan een kansje voldoende om SDO alsnog te kunnen verslaan. Het schot van de DHC-aanvaller bleek onhoudbaar voor de keeper van SDO. Na de goal probeerde SDO nog wat terug te doen, maar echte kansen kreeg de ploeg amper.