SDO maakt te veel fouten en pakt punt tegen nummer laatst

BUSSUM - Vooral doordat de ploeg te veel fouten maakte heeft SDO afgelopen weekend slechts een punt overgehouden aan het duel tegen nummer laatst Leonidas: 1-1.

Vooral de eerste helft van SDO was zwak. De Bussumers verspeelden te vaak te bal, waardoor de tegenstander voor gevaar kon zorgen. Het was dan ook al vroeg raak voor de nummer laatst van het klassement: SDO-keeper Dion Thomas verkeek zich op een hoge bal en zag een tegenstander raak koppen. Thomas zorgde er daarna met een paar knappe reddingen wel voor dat de schade beperkt bleef.

Na de rust was het SDO dat meer vechtlust toonde. De Bussumers zetten meer druk naar voren en kregen ook meer kansen. Na net wat meer dan een uur voetballen kon Mike van 't Land met een afstandsschot scoren. SDO probeerde daarna de druk nog verder op te voeren, maar kon geen goals meer maken.