BFC komt drie keer tot scoren.

BFC wint eenvoudig met 3-0

BUSSUM - Een eenvoudige overwinning voor het jonge elftal van BFC dit weekend op het Amersfoortse Faja Lobi.  Het meeste spektakel vond plaats in de eerste paar minuten van de eerste helft.

In de vijfde minuut scoorde Tjerk Posthuma als eerste. Net voor rust wist Maurits Knoop uit een wat rommelige situatie in de zestien meter van Faja Lobi de stand op 2-0 te brengen. Waar de eerste helft spannend eindigde begon de tweede helft wat inspiratieloos. Faja Lobi profiteerde daarvan en creëerde voor zichzelf wat mogelijkheden.

Een hoofdrol was weggelegd voor doelman Desmond Ording, hij hield zijn doel schoon. Het derde en laatste doelpunt kwam uit een strafschop van aanvoerder Dico Knevel.

Volgende week spelen de Bussumers tegen het nog ongeslagen Amsvorde van oud-BFC-trainer Marino Osimano.